Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Kurssit ja oppimateriaalit
    
Lahden Dianetiikka-keskuksesta saatavat suomenkieliset materiaalit koostuvat kirjoista, DVD:istä ja nauhoitetuista luennoista.
 
Eniten myyty kirja on Dianetiikka, nykyajan tiede mielen terveydestä
 
Dianetiikka-kirjan lisäksi suurta kiinnostusta on saanut Itseanalyysi-kirja, joka opettaa ihmisen ajattelemaan selkeämmin ja saavuttamaan hyvän olon.
 
Työn ongelmat-kirja opastaa nimensä mukaisesti lukijan henkilökohtaiseen työtyytyväisyyteen.
 
Jos sinua kiinnostaa todellinen syy epäonnistumisiisi, lue kirjanen Mikä aiheuttaa tukahduttamisen.
 
Integriteetti ja rehellisyys-kirjanen painottaa rehellisyyden merkityksen onnistumiselle.
 
Avioliitto kirja/kurssi auttaa oman tai toisen avioliiton korjaamisessa.
 
Voit opiskella myös vapaaehtoiseksi auttajaksi. Meillä on 20 kurssia, jotka käsittelevät elämän osa alueita ja sitä mitä voit tehdä toisten hyväksi.
 
Kaikkien materiaaliemme tiedot ovat sovellettavissa suoraan käytännön elämään.  Materiaalimme käsittelevät elämän jokaisen alueen, joten esittelimme sinulle ainoastaan pienen otoksen siitä, mitä kaikkea sinulla on nyt mahdollisuus hankkia luettavaksesi omalla äidinkielelläsi.
 
 
Määritelmiä
 
DIANETIIKKA: henkisen parantamisen teknologia, ihmisen edistynein oppi mielestä. Dianetiikka merkitsee "sielun kautta" (kreikankielisestä sanasta dia, "kautta" ja nous, "sielu"). Dianetiikka määritellään edelleen "mitä sielu tekee keholle".
 
SCIENTOLOGIA: käytäntöön sovellettu uskonnollinen filosofia. Se on oppi hengestä suhteessa itseensä, universumeihin ja muuhun elämään ja sen käsittelyä suhteessa näihin. Scientologia merkitsee scio, tietää sanan täydellisimmässä merkityksessä, ja logos, oppi. Sinänsä sana merkitsee kirjaimellisesti "tietää, miten tietää".
 
 
 
 
 
 

©2017 Lahden Dianetiikka-keskus - suntuubi.com